Premium Email Exchange ActiveSync

Plesk Premium Email ondersteunt Exchange ActiveSync maar ondersteunt Exchange Web Services (EWS) niet.

Op macOS wordt Exchange Web Services (EWS) gebruikt in plaats van Exchange ActiveSync. Exchange Web Services (EWS) wordt momenteel niet ondersteund.

Om een ActiveSync-client in te stellen, volgt u de instructies die beschikbaar zijn voor uw mailclient.