Website op maat

Alles inhuis ontwikkeld!

Website, webshop of webapplicatie?Zo gemakkelijk verloopt een ontwikkeling
1. Samen opstarten

Eerst brengen we de wens volledig in kaart. Wij bieden waar nodig advies en zetten de wens om in een bouwplan met de nodige bouwfases.

2. Bouwplan uitvoeren

Zodra materiaal is aangeleverd kan de bouw worden gestart. Alles wordt per fase ontwikkeld voorzien van feedback momenten.

3. Controle fase

Wanneer de bouw is voltooid controleren we gezamelijk het product. We controleren inhoud, functies en noteren de laatste controlepunten.

4. Oplevering

De punten zijn verwerkt en gecontroleerd, er wordt een download aangeboden. Onze hosting biedt service om direct online te lanceren.

Website

Data1 zet concepten om in unieke, professionele websites sinds 2010. Een website ontwikkeld volgens de laatste inzichten en voldoet aan alle technische vereisten. We duiken in de content, huisstijl, vormgeving, koppelingen en integraties, wel of geen CMS en alle aspecten die nodig zijn voor het ontwikkelen van de wens.

Geïnteresseerd in een project met Data1? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en vraag naar de mogelijkheden.

Webshop

Een webshop op maat volgens de meest recente technieken ontwikkeld voor een CMS naar keuze. Groot of klein, integraties, optimalisatie, SEO, wij weten wat er bij komt kijken en helpen graag met de beste totaaloplossing. Geïnteresseerd in een project met Data1? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en vraag naar de mogelijkheden.

Webapplicatie

Van kleine tot grote krachtige webapplicaties op maat, geoptimaliseerd en schaalbaar. Wij helpen graag met de beste totaaloplossing voor uw project(en). Geïnteresseerd in de mogelijkheden van Data1? Vraag dan vandaag nog vrijblijvend een offerte aan.