Privacy Policy

Transparantie van Data1

Privacy Policy
2021

Wet bescherming persoonsgegevens

Data1 respecteert uw privacy en behandelt uw persoonlijke gegevens zorgvuldig en vertrouwelijk. Verwerking van uw gegevens gebeurt conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP). De Wbp geeft de burger bepaalde rechten, zoals het recht om te weten wat er met zijn persoonsgegevens gebeurt.

Gebruik van uw gegevens

- Het bedrijf gebruikt de verzamelde gebruiker informatie voornamelijk om de dienst op verzoek van de gebruiker.
- De informatie kan ook worden gebruikt door Data1 voor het verzenden van e-mails van belangrijke veranderingen of technische problemen.
- Klanten kunnen via instellingen op mijn Data1 zich uitschrijven voor marketing(reclame) e-mails..
- Op basis van de verzamelde gegevens van het bedrijf aan de verbetering van de reclame , website lay-out en om de algehele ervaring te verbeteren.
- De informatie kan ook worden gebruikt voor het oplossen van eigendom en andere geschillen en handhaving overeenkomsten tussen de Data1 en de Gebruiker

Gedeeld met derden

- Data1 mag de persoonlijke informatie van gebruikers aan haar zakelijke partners of andere derden samen met wie de onderneming levert haar diensten delen.
- Bijvoorbeeld: de Creditcard gegevens van de gebruiker kan worden verstrekt aan de kaart uitgevende bank, of een andere partnerships entiteit.
- Gebruikers persoonlijke en zakelijke informatie kan worden verstrekt om het SSL-certificaat te kunnen leveren.
- Het gebruik van de gegevens die door Data1 aan deze samenwerking dienstverleners wordt beheerst door hun eigen Privacy Beleid.

Wij beschermen uw privacy

- Data1 neemt een zero tolerance houding tegen het verzenden van ongevraagde e-mail.
- Wij controleren dagelijks onze systemen en monitoren al onze servers zodat uw gegevens veilig opgeslagen zijn en blijven.
- Inloggen gebeurd via een beveiligde HTTPS verbinding al uw dataoverdracht van u naar Data1 is dus versleuteld.

Uitstekende Ondersteuning

Wij begeleiden u direct vanaf uw eerste aanschaf. Zo hoeft u nooit meer alleen een installatieproces te doorlopen. Onze diensten zijn eerlijk en betaalbaar. U kunt kiezen uit ons uitgebreide assortiment of een offerte aanvragen.

Bij Data1 zit je altijd goed. Wij weten wat er komt kijken bij online actief zijn en helpen u graag met de beste totaaloplossing. Als klant bij Data1 bent u altijd bereikbaar terwijl u geniet van onze optimale snelheden.