Kennisbank

Documenten en andere bestanden om te downloaden

De editor biedt nu een handig paneel om te werken met de bestanden in uw gebruikeraccount. U kunt documenten, afbeeldingen en andere bestanden in verschillende formaten uploaden naar de editor (vanaf het tabblad Documenten) om vervolgens links in te voegen naar de pagina’s van uw website. U kunt ze ook gewoon in uw gebruikeraccount opslaan voor uw eigen doeleinden.

Een bestand naar uw gebruikeraccount uploaden:

1. Ga naar het tabblad Documenten.
  2. Klik op Uploaden.
  3. Selecteer het bestand en klik op Openen.

Om de bezoekers van uw site dit bestand te laten downloaden kunt u een link op een webpagina invoegen.

Een link naar een bestand invoegen:

1. Selecteer de tekst die u aanklikbaar wilt maken.
  2. Op de werkbalk van de module Tekst & afbeeldingen klikt u op het pictogram image-70027.gif.
  3. Selecteer de optie Een document op deze site.
  4. Selecteer uw bestand en klik op OK.

Een bestand uit uw gebruikeraccount verwijderen:

1. Ga naar het tabblad Documenten.
  2. Selecteer het bestand en klik op Verwijderen.
  3. Bevestig de verwijdering en klik op OK.