E-mail instellen op Windows 10> Windows mail

Stap 1
Open uw "Windows mail" mail programma en klik links boven in op de "+ New mail" button.
Stap1

Stap 2
Aan de rechter kant opent zich een tabblad genaamd "Manage Accounts" hier klikt u op de "+ Add account" button.
Stap2

Stap 3
In het geopende venster genaamd "Add an account" klikt u op de optie "Other account".
Stap3

Stap 4

Er opent zich een venster met 3 opties:

Email addres: Hier voert u uw data1 emailadres in.

Send your messages using this name: Hier voert u de naam in die u wilt tonen bij het versturen van uw email.

Password: Hier voert u het wachtwoord in van uw data1 email. Hierna klikt u rechts onder in op de "Sign in" button.
Stap4

Stap 5
Zodra u de melding "All done!" krijgt is uw email ingesteld en klikt u op de "Done" button.
Stap5

Stap 6
Uw email is nu ingesteld! klik links onder het kopje "Accounts" op uw email en klik vervolgens bovenin op het "Refresh" icoontje om uw email te synchroniseren.
Stap6