E-mail instellen op windows > Thunderbird

Zo stelt u uw persoonlijke E-mail in op Thunderbird mail client in 6 stappen!

Stap 1:
Open uw "Thunderbird" mail programma en klik bij Create a new account op het "E-mail" icoontje.

Stap 2:
In het geopende venster klik je op de button links onderin: "Skip this and use my existing E-mail".

Stap 3:
Dit opent het venster getiteld: "Mail account Setup"

Your Name: (De naam die wordt weergegeven als u een uitgaande E-mail verstuurt)
E-Mailadres: (Uw data1 E-mailadres)
Password: (Het wachtwoord dat u gebruikt voor dit email adres

klik vervolgens rechts onderin op de "Continue" button.

Stap 4:
Als Thunderbird contact heeft gelegd met de server ziet u onder de optie "IMAP remote folders",
uw E-mailinstellingen.
Klik rechts onderin op de "Done" button.

Stap 5:
Links bovenin verschijnt uw E-mailadres. Klik met de rechtermuisknop op uw account en selecteer de optie: "Get Messages".

Stap 6:
Thunderbird synchroniseert uw "E-mail programma" met de "Web server". Vanaf nu is uw E-mail programma ingesteld en kunt u E-mail ontvangen en versturen via dit adres!