27 Aug 2019 Tijd voor verandering!

Na het lanceren van Data1.nl, de nieuwste hosting en serviceproducten, zijn wij er in geslaagd uit de voegen te barsten van ons huidge systeem en is het tijd voor verandering.Wij werken sinds 2019 aan het vernieuwde Data1 platform genaamd: Data1 Hosting. Via dit platform bieden wij de producten die je van ons bent gewend, maar vullen wij ons ... Lees verder »

25 Oct 2018 Onderhoud aan de domeinnregistratie

Momenteel voeren wij onderhoud aan de domeinregistratie functie op data1.nl.
Hierbij kunnen sommige domeinextensies soms niet op een look-up reageren en kan het voorkomen dat de domeinextensie niet beschikbaar is.
De werkzaamheden lopen door tot 01-11-2018, hierna zijn alle extensies weer bereikbaar voor registraties.

Happy Hosting
Team Data1

1 Sep 2018 Onderhoud aan de mobiele versie van Data1

Onderhoud aan de mobiele versie van Data1 Onze desktop website is afgelopen weken voorzien van nieuwe updates waar wij erg blij mee zijn.Sommige zaken als de navigatie bij het het gebruik op een mobile device zoals een smartphone bevind zich momenteel in de laatste fase. Dit betekent dat u de diensten wel kunt afnemen op uw smartphone of tablet, ... Lees verder »

13 Apr 2018 Data1 groeit

Hard work pays off!Na jaren actief werken aan ons systeem, zien we dat dit echt loont. Steeds meer tevreden gebruikers laten ons weten dat ze blij zijn met onze service en groeien dankzij deze support.De komende maanden sleutelen we keihard door en blijven we nieuwe producten en diensten toevoegen, maar dat is nog niet alles...Het is voor ons ... Lees verder »

3 Feb 2018 De grote verhuizing

Wij zijn op 3 februari 2018 om 08:00 gestart met een interne migratie voor alle bij ons geregistreerde .nl-domeinen. Data1 is niet langer afhankelijk van een derde-leverancier voor haar domeinen. We zijn nu een officiële partner van SIDN, de hoofdregistrar van de .nl-domeinextensie. De migratie loopt nog enkele dagen en zal uiterlijk 7 februari ... Lees verder »

31 Jan 2018 Niet langer meer in de ongewenste mailbox terecht komen?

Het komt steeds vaker voor dat de meest gebruikte e-mail providers (zoals hotmailof Gmail), e-mails gestuurd vanaf uw mailadres, in de ongewenste e-mail box komen. Dit probleem kan met goede reden helaas nooit helemaal worden opgelost. Dit komt doordat iedereen gebruikt maakt van een andere spamfilter. Sommige zijn strenger dan andere en ... Lees verder »

23 Jan 2018 Waarom investeren in Bitcoins?

Het wordt een steeds bekender ding, het investeren in Bitcoins. Na een grote stijging in de waarde van bitcoins, zijn veel mensen zich er in gaan verdiepen. Maar wat zijn Bitcoins nou eigenlijk, en waarom moet jij er in investeren? Data1 legt het je uit.   Wat zijn Bitcoins? De Bitcoin is het nieuwe online-valuta van de toekomst. Bitcoin is ... Lees verder »

10 Jan 2018 Kwetsbaarheid van Intel CPU: Spectre & Meltdown

Er zijn behoorlijk ernstige kwetsbaarheden gevonden in de CPU’s van Intel/AMD en ARM waardoor het geheugen van de kernel kan worden misbruikt en worden ingelezen. De kwetsbaarheden zijn gevonden door het Google Project Zero Team, en staan vermeld onder CVE-2017-5753, CVE-2017-5715, en CVE-2017-5754. Data1 heeft 4 januari 2017 een urgente ... Lees verder »

22 Dec 2017 Wij wensen u een voorspoedig 2018!

Wij wensen u prettige feestdagen en een voorspoedig 2018!

Graag bedanken wij u voor het in ons gestelde vertrouwen. Wij hopen u in 2018 weer van dienst te mogen zijn!

Wij zijn op kerstavond, eerste kerstdag, tweede kerstdag en nieuwjaarsavond helaas gesloten.
Voor spoed kunt u uiteraard ons nood-nummer bellen!

Team Data1

11 Nov 2017 Personeels uitbreiding

Met trots mag ik zelf aankondigen dat het team van Data1 is uitgebreid!Vanaf vandaag zal ik, Julian Peeters het team komen versterken op de afdeling klantenservice, verkoop en creatieve innovatie. Voor bestaande klanten betekent  dit dat ik mijn uiterste best ga doen u te helpen met alle zaken rond om uw website of hosting pakket.Voor nieuwe ... Lees verder »